GRUPPMENYER 2025
Premium Meny
Rostade pilgrimsmusslor med champagnesås
-
Gravad oxfilé med smak av Nagu Gin och Nagu Greens mikrogrönsakskott
-
Köksmästarens ostsortiment
-
Lammkotletter, mörk schalottenlöksås och vitlök-potatisgratäng
-
Valrhona-chokladfondant med appelsin-ingefärasorbet
67 €
L’Escale Classic Meny
Vitlökssniglar och nygräddad batong
-
Pepparbiff av inhemsk nöt innerfilé, Ragnaud-cognacsås och vitlök-potatisgratäng
-
Créme brûlée, säsongens bär och rostad vitchoklad
53 €
Fiskmeny
L’Escales landgångsplanka av skärgårdsdelikatesser
-
Stekta abborrfiléer från skärgårdshavet, beurre blanc och Nagu potatis
-
Hallonpannacotta
54 €
Grillmeny
Trädgårdmästarens sallad och fikonvinaigrette
-
Black Angus Flank Steak, persiljasmör och lant pommes frites
-
Valrhona-chokladbrownie och hallonmousse
46 €
Vegetarisk meny
Ugnrostad blomkål och nötpurée
-
Tomat-mozzarellafyllda portobellosvamp och trädgårdmästarens sallad
-
L’Escales traditionella havre-äppelpaj med vaniljglass
38 €
Dessa priser gäller förhandsbeställningar för grupper av minst 10
personer där alla deltagare väljer samma meny
Beställningar ska bekräftas senast 7 dygn i förväg